Vilkår og betingelser

BESTILLING OG LEVERING AF BØGER

På www.batzer.dk har du mulighed for at købe bøger og få dem leveret med DAO (private) eller PostNord (erhverv). Når du køber en bog har du mulighed for at betale enten med kort, direkte bankoverførsel eller MobilePay.

Alle bøger afsendes først, når din betaling er registreret.
Vi ekspederer normalt kun bøger tirsdag og fredag, så leveringstiden kan i enkelte tilfælde være op til 10 hverdage hvis der ligger helligdage eller bogmesser – dog går der normalt kun 3-4 dage. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en bestilling der haster, så skal vi gøre hvad vi kan for hjælpe dig. Du kan kontakte os på signe.gjesing@batzer.dk eller telefon 26 22 77 89.

Din bestilling tillægges en fast pris på 40 kr. for fragt.
Hvis du køber over 750 kr. er fragten gratis.

Alle priser er inkl. moms og er i danske kroner (DKK).
Vi leverer som udgangspunkt ikke til udlandet, men er der en bog du ikke kan opdrive andre steder, så skriv en mail til signe.gjesing@batzer.dk, så kan det være vi kan få det til at lykkes.

Returret
Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af din faktura samt dit kontonummer. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returneringen. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning af beløbet, der modsvarer varernes pris eksklusiv evt. fragtomkostninger.

Klager
Klager, fx hvis du har modtaget en beskadiget vare, behandles efter gældende lovgivning.

Personoplysninger
Dine oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer etc. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling.
For flere oplysninger omkring vores behandling af persondata, se venligst vores persondatapolitik

 

 

0
Kurven er tom