Om Forlaget

BATZER & CO er et forlag for kvalitetslitteratur og udgiver både klassikere og spændende nye forfattere. Forlaget udspringer af Roskilde Bogcafé som er en selvejende institution hvor overskuddet går til at udgive nye bøger eller støtte kulturprojekter.
BATZER & CO udgiver bøger med hjertet. 

Seks af forlagets forfattere har siden 2002 modtaget Nobelprisen, og fire forfattere har siden 2009 modtaget Nordisk Råds Litteraturpris. Forlaget har i dag tre ansatte, samt en kreds af frivillige der bidrager med forskelligt, særligt læsning og vurdering af bøger med tanke på udgivelse.
Hvis du har lyst til at være frivillig på forlaget, er du velkommen til at sende os en mail og fortælle om dig selv.

Vi modtager ikke danske manuskripter, da vi kun udgiver oversat litteratur.

HVEM ER VI

      Arild Batzer

Arild Batzer

Arild Batzer, forlægger med ansvar for køb af titler, redaktion, produktion og almindelig drift. Tog i 1978 initiativet til Roskilde Bogcafé som i 2000 blev til forlaget BATZER & CO. Har læst filosofi og kultursociologi ved universitetet i Oslo og København.
Arild oversatte sin første bog til norsk da han var tyve (Breve til en ung digter af Rainer Maria Rilke). Medoversætter af omkring 40 bøger til dansk (bl.a. Jon Fosse, Tarjei Vesaas og Per Petterson). Han bor i Roskilde, har to børn, tre børnebørn og en kolonihave. Er en ihærdig tennisspiller.

E-mail: batzer@batzer.dk       
Telefon: +45 28116274

    Stine Mulbjerg

Stine Mulbjerg

Stine er forlagsredaktør og tager sig af redaktion og korrektur. Arbejder desuden med den daglige drift (bl.a. Bogportalen), kontrakter, regnskab (herunder royalty) og produktion af lyd- og e-bøger, PR, SoMe & salg.

Stine er cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Hun bor på Amager med sin kæreste og Labrador Retriever. Når hun ikke læser bøger derhjemme i lænestolen, kan man finde hende på agilitybanen eller ude i naturen.

E-mail: stine.mulbjerg@batzer.dk
Telefon: +45 30700516

    Signe Gjesing

Signe Gjesing

Signe er også forlagsredaktør, og hvis du har spørgsmål til en ordre, så er det hende du skal have fat i.

Signe har studeret nordisk og spansk ved Aarhus Universitet og er desuden uddannet kontrabassist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun spiller og synger især tango, men også jazz og pop.
Hun bor i Roskilde med sine to store drenge, og hun elsker at ligge i hængekøjen i kolonihaven og læse.

E-mail: signe.gjesing@batzer.dk   
Telefon: +45 26227789

Artikler om forlaget

AT UDGIVE BØGER MED HJERTET

AT UDGIVE BØGER MED HJERTET

AT UDGIVE BØGER MED HJERTET Flensborg Avis bragte en kronik om ET LILLE, MEN SUCCESRIGT FORLAG I ROSKILDE, DER LEVERER GALSKAB OG HUMOR PÅ ISLANDSK OG NORSK. Kronikken, der er skrevet af lederen for Nordisk Informationskontor i Flensborg, roser forlaget og tre af dets...

Opdagelsesrejser uden visum og vaccinationer

Opdagelsesrejser uden visum og vaccinationer

I en tid, hvor de store forlag opkøber de små, er Arild Batzer og hans lille forlag et sjældent fænomen i den danske bogverden. Mød den norske forlægger, der har helliget sit liv til bøger og står bag forfattere som Per Petterson og Tomas Espedal. Arild Batzer er en...

FORLÆGGEREN OG HANS GULDÆG

FORLÆGGEREN OG HANS GULDÆG

FORLÆGGEREN OG HANS GULDÆG FORSIDEOPSLAG: To arbejderklassedrenge. Synne Rifbjerg har fulgt det succesfulde par, den norske prisbelønnede forfatter Per Petterson og hans danske forlægger Arvid Batzer på turne rundt i København. Bogmennesker. Per Petterson er årets...

Ringstedgade 28, 4000 Roskilde

+45 2811 6274

batzer@batzer.dk

Tirsdag & fredag 12-17

Katalog 2023

0
Kurven er tom