OM FORLAGET

Forlaget. Kenn Thomsen

BATZER & CO er et forlag for kvalitetslitteratur med både klassikerudgivelser og spændende nye forfattere. BATZER & CO udgiver bøger med hjertet.

Vi modtager ikke danske manuskripter, da vi kun udgiver oversat litteratur.

 

 

 

 

 

 

Redaktionsmøde. Ken Thomsen, Dagbladet

IN ENGLISH
Roskilde Bogcafé is an independent non-profit institution. It has existed since 1978, first as a bookstore and antiquarian bookseller, and since 1997 as a publishing firm under the name BATZER & CO. We started with the publication of a number of classics: Blake, Rimbaud, Kafka, Hesse, Dostojevskij, Tolkien, Rilke, Kerouac and Ginsberg – earning us a reputation as a high quality publisher.  READ MORE!

BLURBS/ ANBEFALINGER/ MAILS FRA LÆSERNE


Jeg anbefaler den til gud og hvermand
En læserhilsen til Jón Kalman Stefánsson

Jeg må nødvendigvis give udtryk for min begejstring over din bog ‘Sommerlys, og så kommer natten’ – jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har læst en bog med så stor glæde og forventning – jeg har moret mig og grædt! Jeg anbefaler den til gud og hvermand – og de er mange! Jeg håber, at du bevarer din inspiration og motivation til at skrive.  - Aase Holst-Jørgensen

LÆS FLERE!

 

TA, 12. oktober 2002

Driver dansk forlag alene

Neue Zürcher Zeitung, 17. december 2009

Die unsterblichen Könige von Roskilde

 

Berlingske, 9. september 2013

Opdagelsesrejser uden visum og vaccinationer

ARTIKLER OM BATZER & CO

UDEN FOR TIDEN
Den lokale avis Paperboy har besøgt forlaget: BATZER & CO er, udover at være det eneste forlag i Roskilde, også sit helt eget på nationalt plan. Det idealistiske, litterære foretagende insisterer på at udgive litteratur af højeste kvalitet - uanset om der er penge i det.
Det er lidt som at gå på casino - eller måske snarere som at spille på heste. For i sidstnævnte scenarie er der i det mindste en vis sandsynlighed for, at spillerens viden og kundskaber over tid vil give pote, og hesten vil løbe den store gevinst hjem.
I Arild Batzers verden i de bogforede lokaler på førstesalen i Ringstedgade 28, oven på det antikvariat, der engang var Roskilde Bogcafé, fungerer de løbende litterære satsninger på samme måde.LÆS MERE!


WEEKENDAVISEN: FORLÆGGEREN OG HANS GULDÆG
To arbejderklassedrenge. Synne Rifbjerg har fulgt det succesfulde par, den norske prisbelønnede forfatter Per Petterson og hans danske forlægger Arild Batzer på turne rundt i København. LÆS MERE!

POLITIKEN: LITTERÆR ÉNMANDSHÆR IGNORERER FINANSKRISEN
Det lille forlag Batzer & Co. har blikket rettet mod både brede og smalle bøger. LÆS MERE!

JYLLANDS-POSTEN: PORTRÆT: DEN NORSKE FORLÆGGER I ROSKILDE
Arild Batzer har næse for kvalitet og melder om et drømmeår med bl. a. nobelpristageren Herta Müller blandt udgivelserne.LÆS MERE!

DAGBLADET ROSKILDE: SUCCESSEN KOM SNIGENDE
En satsning på en ukendt norsk forfatter for syv år siden betyder, at Roskilde-forlaget i dag har fået plusser i regnskabet efter flere år med økonomisk smalhals. SUCCESSEN KOM SNIGENDE

DAGBLADET ROSKILDE: FIK NOBELPRISVINDER FORÆRET
Nobelprisen i litteratur gjorde med et slag den tyskrumænske forfatter Herta Müller til en bestseller for Batzer & Co. LÆS MERE!

DAGBLADET ROSKILDE: JAGTEN PÅ DEN NÆSTE PER P.
Batzer & Co. håber, at islandsk forfatter bliver forlagets næste store sællert. LÆS MERE!

FLENSBORG AVIS: AT UDGIVE BØGER MED HJERTET
Flensborg Avis bragte en kronik om ET LILLE, MEN SUCCESRIGT FORLAG I ROSKILDE, DER LEVERER GALSKAB OG HUMOR PÅ ISLANDSK OG NORSK. Kronikken, der er skrevet af lederen for Nordisk Informationskontor i Flensborg, roser forlaget og tre af dets nye bøger og skriver: “Man må ubetinget prise nicheforlag som Batzer og co, der hele vejen satser på kvalitet.” LÆS MERE!

 

STANDARD: AT UDGIVE BØGER MED HJERTET 

At udgive bøger med hjertet eller Roskilde Bogcafé alias Batzer & Co alias Arild Batzer har i mere end 20 år har været boghandler og forlægger i Roskilde Bogcafé. Hér fortæller han Bogcaféens historie på sin egen skæve måde, om glæder og strabadser ved at være et lille forlag som udgiver bøger med hjertet. LÆS MERE!

VÅRT LAND: MIRAKLET PÅ BOGLOFTET
– Det å være kultforlegger kan føles som å være kjerringa mot strømmen, sier den norske forleggeren Arild Batzer på sitt danske bokloft. LÆS MERE!

 

ROSKILDE AVIS: NOBELPRISEN GIVER GODE DRYP I RINGSTEDGADE
Når Imre Kertész på tirsdag 10. december modtager årets nobelprisi litteratur sidder Arild Batzer fra Roskilde Bogcafés forlag, Batzer & Co, i salen for at følge overrækkelsen på nærmeste hold. Han er Imre Kertész danske forlægger. LÆS MERE!

DAGBLADET ROSKILDE TIDENDE: NOBELVINDER PÅ ROSKILDE-FORLAG
Tilværelsen har med et slag ændret sig for forlaget Batzer & Co. i Ringstedgade. LÆS MERE!

SØNDAG AFTEN: DET GÆLDER OM AT VÆRE GOD TIL DET MAN GØR
Søndag Aften ønsker tillykke med de 25 år! En tribut til, og gøren stads af, enmandshæren og forlæggeren Arild Batzer aka Batzer og Co. aka Roskilde Bogcafé. Med kun 38 bøger og to kassettebånd, har Batzer og Co. skabt sig et image som et af de forlag, der står bag de mest markante – nogle vil bruge ord som nødvendige – udgivelser herhjemme. LÆS MERE!

 

ET LIV MED BØGER
Kanal Roskilde: Arild Batzer fortæller sin historie om vejen fra Oslo til Roskilde hvor han startede en kontantboghandel som senere blev Bogcafeen. SE MERE!