Joachim Førsund

Joachim Førsund er født i 1971 i Norge. Jeg kunne finde hjem i blinde (2009) er hans debutroman. Den fik mange roser af anmelderne, blev nomineret til P2-lytternes romanpris i Norge og kåret som årets debut af Dagbladet.

Joachim Førsund

Litteraturpriser

2009: Nomineret til P2-lytternes romanpris / NRK

Artikler / Interviews

Litteratursiden: Litteratursiden anbefaler (anmeldelse af Jeg kunne finde hjem i blinde)
Jeg kunne finde hjem i mørke er en roman om en mand, som har svært ved livet, han kan ikke engagere sig, og det er kun moderen har haft et tæt forhold til, så hendes død kaster ham ud i eksistentiel krise. Det er et evigt aktuelt tema, som vi har læst før, men Joachim Førsunds sprog gør bogen til en helstøbt læseoplevelse. (-) Det er nærliggende at sammenligne Førsund ikke blot med Anne B. Ragde, hvis romaner også handler om de svære familieforhold (og en bedemand), men også med Per Pettersson og Karl Ove Knausgaard. LÆS MERE!

Information: Den forfjamskede bedemandshjælper (anmeldelse af Jeg kunne finde hjem i blinde)
Udenomsvæsenet i eksistensens store spørgsmål om livet, kærligheden og døden er taget op til nærgående betragtning og forstørret op til personernes blanding af forfjamskelse og smålighed i en lunerig og ganske elegant komposition af den knap 40-årige forfatter, der hermed også har skabt gode læserforventninger. Jo, da! LÆS MERE!

Bøger af Joachim Førsund

Ringstedgade 28, 4000 Roskilde

+45 2811 6274

Tirsdag & fredag 12-17

0
Kurven er tom