To af mine største læseoplevelser i lang tid

To af mine største læseoplevelser i lang tid
Mail fra Rasmus Steffensen

Kære Batzer og Co
Ja, jeg ville såmænd bare lige komme med min uforbeholdne ros til jeres forlag. Jeg sad for nylig og læste programerklæringen ‘At udgive bøger med hjertet’, som glædede mig meget. Derudover synes jeg jeres profil er en af de absolut bedste i den danske forlagsverden. Både Dostojevskij og Rilke hører blandt mine yndlignsforfattere, så det glæder mig jo at se dem repræsenteret. Men også nyere udgivelser som Cohens Barmhjertighedens bog og Grimsruds At smyge forbi en økse har glædet mig meget. Endelig vil jeg sige, at I står bag udgivelsen af to udgivelser, som i den grad har beriget min sommerferie – nemlig Hallbergs Flanørens Blik og Kertész’s Kaddish for et ufødt barn. Ganske enkelt to af mine største læseoplevelser i lang tid. Så hermed vil jeg bare sige mange tak for indsatsen indtil videre, og jeg glæder mig til at følge jer fremover.
Skriv mig gerne på jeres mailingliste, så jeg kan holde mig lidt orienteret.
Venlig hilsen
Rasmus Steffensen

0
Kurven er tom